Indieartisti Jesse Markin on palannut. Syyskuussa ilmestynyt single Stars in Your Eyes on ensimmäinen lohkaisu Markinin toiselta kokopitkältä, joka julkaistaan keväällä 2021. Bossanova-rytmeistä innoituksensa saanut kappale on laulu toivosta, se peilaa mennyttä ja nykyhetkeä vaivattomasti.

"Kulunut vuosi on ollut raskas. Välillä on tuntunut että pelko, viha ja ennakkoluulot ovat ainoat asiat, jotka ympäröivät meitä. Samaan aikaan olemme kuitenkin todistaneet että yhdessä olemme vahvempia ja olemme kaikki samassa veneessä. 'Stars in Your Eyes' kertoo siitä kuinka jokainen meistä yrittää rakentaa itselleen sekä rakkaimmilleen jotain aitoa ja kestävää",kuvailee Markin.

Viljakkalalaisen Jesse Markinin ura lähti kovaan nousukiitoon 2019 julkaistun "FOLK" -albumin myötä. Markin keräsi hyllyynsä niin kaksi Emma-pystiä, Teosto-palkinnon kuin myös Vuoden merkittävin artisti -palkinnon (FemmaFemma) Femma Gaalassa sekä Vuoden albumi -palkinnon Indie Awardseissa. Myös kansainvälinen media ehti noteeraamaan liberialaissyntyisen suomalaisen menestyksen.

The Megaphone State -rapyhtyeestä soolouralle lähteneestä Markinista ovat kirjoittaneet mm. Complex, Clash Magazine sekä CQ Japan. Liverintamalla menestyssalbumi on vienyt herran kotimaisten festivaalien lisäksi myös Euroopan lavoille Eurosonic-, Iceland Airwaves- ja Ja Ja Ja London -tapahtumiin.