William on vuoden striimatuimmasta kotimaisesta kappaleesta vastaava, ennätyksiä rikkonut ja kaikkien aikojen pisimpään Suomen Spotify-listan kärkipaikkaa pitänyt artisti.

Suomenkielistä melodista trap-musiikkia tekevä tulokasartisti julkaisi syyskuussa debyyttialbuminsa Shakespeare. Esikoisalbumi nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkipaikalle ja on streamannut suoratoistopalveluissa lyhyessä ajassa kultaa. Kaikki albumin kappaleet nousivat Spotifyn top 30 -listalle, mikä on poikkeuksellinen menestys debyyttialbumin julkaisevalle artistille.

Tämän vuoden isoin hitti Penelope on ollut Suomen Spotifyn Top 50 -listan ykköspaikalla yhteensä yli 100 päivää rikkoen reilusti aiemman ennätyksen, joka oli Luis Fonsin Despacito -kappaleen hallussa. Suomenkielisistä artisteista lähimpänä on ollut 66 päivää Top 50 -listan kärjessä viihtynyt JVG Ikuinen vappu julkaisullaan. Penelope pysytteli 16 viikkoa Suomen virallisen albumilistan ykkössijalla ja sen kokonaisstriimit Suomessa ovat yhteensä 13 miljoonaa, ylittäen reilusti triplaplatinan rajan.